Feestavond 2015

Post Valkenburg vierde op 11 december de traditionele jaarlijkse feestavond. Na het uitreiken van certificaten en diploma’s werd even stilgestaan bij bevorderingen en functiewijzigingen. De bevordering van Christian Reneerkens werd officieel aangekondigd met het overhandigen van een setje nieuwe strepen. Naar aanleiding van diverse vacatures werd bekend gemaakt dat per 1 januari 2016 Charles Lücker en Danny Sleijpen aantreden in de functie van ploegchef. Voor Pascal Thewissen betekent deze datum een aanstelling als bevelvoerder.

 

Daarna was het tijd om de jubilarissen te feteren. Na een korte toespraak van burgemeester Eurlings kreeg Pascal Thewissen de oorkonde en medaille voor 12.5 dienstjaren. Paul Donders werd in het zonnetje gezet voor 30 dienstjaren. En Frank Jennekens heeft maar liefst 35 jaar brandweer op de teller staan. Na enkele anekdotes uit ieders brandweerverleden en het opspelden van de versierselen, sloot kazernechef Simone Gijsen af met een wel typerend gedicht over de brandweerman en zijn pieper. Voor alle aanwezigen een feest van herkenning…

 

Met een buffet vol lekkernijen, drankjes, muziek en veel gelach werd de avond voortgezet. Enkel rond de klok van tien kort onderbroken door een automatische brandmelding. Want ook tijdens een feestavond is de brandweer paraat. Terwijl de dienstdoende ploeg zijn werk deed, feestte de rest van het gezelschap onverstoorbaar verder. Tot in de kleine uurtjes.

 

Tags: Feestavond, Activiteiten

Bezoekadres

Kazerne Valkenburg
Koningin Julianalaan 19
6301 GT
Valkenburg aan de Geul