• Home
  • Nieuws
  • Algemeen
  • Activiteiten

Feestavond 2017

De jaarlijkse feestavond van Post Valkenburg werd op 10 november  in de kantine van de post gevierd. En ondanks dat in Valkenburg net als bij zoveel posten een tekort aan medewerkers aan de orde is, was de kleine kantine tegen half acht 's avonds toch aardig vol gelopen met brandweercollega's en partners, een flinke club oudgedienden en natuurlijk vertegenwoordigers van de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

Lees meer

Familiedag 2017

20170611 0153
Zondag 11 juni 2017 vond onder stralende hemel en bij aangename temperatuur de jaarlijkse familiedag van post Valkenburg plaats. Gelukkig dat het zo'n heerlijk weer was, want een wandeltocht van ongeveer 8 kilometer stond op het programma. Collega's met partners en kinderen werden in vier groepen verdeeld, waarna iedereen met een routebeschrijving en een aantal opdrachten onder de arm vertrok. Eerst richting Broekhem en Houthem, binnendoor richting Beekstraat en Ravensbos. In het Ravensbos wachtte een versnapering in de vorm van broodjes en iets zoets. Daarna ging de tocht verder door het Ravensbosch terug richting Valkenburg, via de Bosstraat en Broekhem weer naar de kazerne.

Lees meer

Feestavond 2016

20161105 214134 CL

Op 5 november 2016 werd in de Valkenburgse kazerne de jaarlijkse feestavond gehouden. Traditiegetrouw is dit een avond waarop teruggekeken wordt naar de voorgaande maanden, bijzondere gebeurtenissen en incidenten. Het is een avond waarop jubilarissen gehuldigd worden, diploma's en certificaten worden uitgereikt.

Lees meer

Wervingsdag Valkenburg a/d Geul

2016 10 15 0209 webkopieZaterdag 15 oktober 2106 werd in het centrum van Valkenburg een wervingsdag georganiseerd. Ondanks dat dit heel erg naar een open dag uitzag, lag de nadruk hier op het vinden en enthousiast maken van nieuwe collega's. Daartoe waren een groot aantal voertuigen van zowel post Valkenburg als elders aangerukt om mensen een indruk te geven van het werk van de brandweer. Want nog steeds blijkt dat het werk van de brandweer bij velen nauwelijks bekend is. Vandaar dat tijdens deze dag geïnteresseerden vooral zelf aan de slag mochten.

Lees meer

Feestavond 2015

Post Valkenburg vierde op 11 december de traditionele jaarlijkse feestavond. Na het uitreiken van certificaten en diploma’s werd even stilgestaan bij bevorderingen en functiewijzigingen. De bevordering van Christian Reneerkens werd officieel aangekondigd met het overhandigen van een setje nieuwe strepen. Naar aanleiding van diverse vacatures werd bekend gemaakt dat per 1 januari 2016 Charles Lücker en Danny Sleijpen aantreden in de functie van ploegchef. Voor Pascal Thewissen betekent deze datum een aanstelling als bevelvoerder.

 

Lees meer

Bezoekadres

Kazerne Valkenburg
Koningin Julianalaan 19
6301 GT
Valkenburg aan de Geul